Saturday, 6 June 2009

Order Now~


For guys yang berani!! come order this..hihi


Snazzysushi dot belog sepot mengucapkan tahniah kepada sesiapa yg sudi mengikuti perkembangan kasut2 sy kat sini..korang mmg rawkkk! xkesala rock moden or rock kapak mahupun lagu nasyid semuanya besst. Sebagai satu dari strategi perniagaan online ifa, kali ni harap maklum cuma dsediakan 2 kasut terkini saje..Nk test market dulu..sebenarnya byk lagi tetapi klu tunjuk semua xley nk update selalu kan..hihihi
okayla..kepada sesiapa yg nk beli saya dan bukan kasut saya, korang mmg sengal, tu saje..hehe
truskan menyokong ye :)

Tuesday, 26 May 2009

Latest pnyer :)















Kembali ke SnazzyshoeS by me Ifa(orang yg bertanggungjawab)..hihi
kepada sesiapa yg ada request2 anda bolela terus sahaja menghubungi sy samada ditalian yg diteterakan atau diblog ini sahaja :)
Maaf sekiranya permintaan anda lambat direspondkan..
sbb kebusyan teramat sedang berlaku sebenarnya dalam hidup Ifa..hehe
Baiklah semua entry kali ni saya ada sediakan design2 yg baru supaya anda boleh lihat dan nilai sendiri..sekiranya berminat jemputlah satu taman atau satu kampung anda untuk membeli di kedai blog online saya ni okay..Thanks kepada supporter sume yg follow blog Snazzysushi, anda amat sy hargai nt saya singgah blog korang plak eh..

Saturday, 16 May 2009

Basic need




SnazzyShoes











Korang just click je kt gamba2 yang korang rase berminat, nt ada code yang disediakan bagi setiap kasut untuk buat tempahan anda. Design baru ni sangat menarik dan saya akan bykkan lagi rekaan2 bru untuk peminat kasut dari SnazzyShoes.

Check this out~!

Welcome to my blog of Snazzysushi. Guys! blog saya menyediakan rekaan2 menarik yang dibuat khas untuk dijual. Ia sangat menarik jika dipakai untuk nampak lebih gaya trendy ataupun casual. Ada bermacam2 jenis design yang kami offer untuk korang semua. Amat sesuai kepada remaja2 yang inginkan kelainan dalam penampilan. Jangan malu atau segan kerana ramai orang telah pn menempah daripada SnazzyShoes kerana ketahanan kasut yang dijamin serta rekaan yang begitu menarik perhatian serta cara pembayaran yang sangat mudah disediakan. Untuk pengetahuan, nama blog ni ialah Snazzysushi, tetapi untuk makluman anda..kami xjual langsung "SUSHI" okay! hehe..anyway kalu ada sesiapa rasa ingin tahu lebih lanjut tentang product SnazzyShoes, anda bole call saya di number phone ini 0137983237 sebarang call yg tiada kaitan dengan business yang dijalankan adalah tidak dilayan, jadi sila b professional k :)